Înapoi sus

Cum trebuie să fie un proiect imobiliar nou? Care este raportul dintre promisiune și realitate? Pentru noi este egal. Așa a început povestea Qualis. Normal de simplu

Fiecare proiect pe care îl dezvoltăm vine cu o energie aparte. Învățăm din trecut, trăim în prezent și anticipăm viitorul pentru ca tu să te poți bucura de timpul petrecut în familie.

O poveste care a început #normal

Proiectul Qualis a început din dorința de a oferi o alternativă tuturor celor care doreau o locuință care să îi reprezinte; o alternativă a calității, a construcțiilor, a ”normalului” într-o piață plină de ”merge și așa”. Astfel, în 2017 am început construcția, iar în 2018 am predat primele apartamente marca Qualis și am început să scriem, alături de clienții noștri, povestea care își urmează cursul și astăzi.

Până în prezent, am vândut integral faza I a proiectului Qualis 1, care însumează 170 de unități locative, cu un regim de înălțime redus, respectiv parter și patru etaje.

La finalul anului 2018 am demarat construcția celorlalte 3 blocuri cu predare în anul 2019 și 2020, formate din 110 de spații locative.

Emoția primelor apartamente predate și reacțiile clienților noștri, atunci când au intrat pentru întâia dată în noua lor casă, rămân pentru noi, echipa Qualis, o forță care ne determină în fiecare zi să ne autodepășim. 

Iar acest lucru, se traduce astăzi, prin demararea construcțiilor la proiectului Qualis 2, un ansamblu rezidențial gândit în detaliu și proiectat să scrie în continuare o poveste a normalului: inovator, civilizat și durabil. Gândit astăzi, pentru viitor.

Descoperă noul proiect Qualis 2!
QUALIS 1: 170 APARTAMENTE     |    FINALIZAT: 2020
z
Blocuri construite

Cele 5 blocuri din faza I a proiectului Qualis au fost vândute în integralitate și predate, gradual, clienților noștri

Tipuri de apartament

De la garsoniere, la apartamente de 2 sau 3 camere, compartimentările noastre au fost gândite pentru nevoile clienților care au ales Qualis Brașov

c
Apartamente predate

130 de familii dau viață comunității Qualis, urmând ca din luna Mai 2020 să li se alăture alte 40 de familii care își vor recepționa apartamentele

s
Anul construcției

Începuă în 2017, și finalizaă în 2020, faza I a primului proiect Qualis s-a bucurat de atenția și dedicarea specialiștilor noștri.

z
Locuri de parcare

Pentru că ne-am gândit din start la confortul clienților noștri, fiecare apartament Qualis dispune de propriul loc de parcare.

s
Proiect finalizat

Faza I a proiectului Qualis este gata. Iar noi, alături de echipa Qualis, suntem gata să începem noul proiect: Qualis 2. Descoperă-l chiar acum.

Sunteți foarte buni în ceea ce faceți, felicitari! M-a surprins în mod plăcut calitatea materialelor și profesionalismul vostru. M-ați convins! Felicitări și abia aștept să închei actele!

Cristina Chirilă

Client Qualis

Sunt foarte mulțumită de cum merg lucrările! Am fost pe șantier și am văzut cu ochii mei cât devotament și profesionalism există. Vă felicit și mă bucur că am făcut această alegere.

Mirela Agache

Client Qualis

Echipă tânără și atentă la cele mai mici detalii. Calitatea este cu totul diferită față de ce am gasit pe piața din Brașov. Am făcut cea mai bună alegere!

Monica Beduela Vajoi

Client Qualis